Борносузов e изненадан приятно от грамотността на Велизар Попов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:52 / 11.05.2010
845
Халфът Атанас Борносузов е впечатлен от треньора им Велизар Попов. „По принцип не е редно аз да давам мнение за него, но като опитен футболист имам желание за кажа, че той подрежда грамотно играчите на терена, има печеливши стратегии и води правилно мачовете. Изненадан съм приятно от него и мисля, че е с голямо бъдеще в професията“, каза за „Народно дело“ Наката. Той съжалява, че навлезли във форма, когато първенството приключва. „Трудно беше за нас, тъй като заради контузии постоянно излизаха възлови играчи. Сработвахме се в движение и след като го направихме, сезонът завърши“, допълни Борносузов. Той смята, че играта им от последните 3 срещи до голяма степен е тази, която могат и трябва да показват. „Срещу ЦСКА обаче реферът Георги Йорданов ни уби. Натика ни с фаулове в нашата половина, допусна и други грешки в наш ущърб. Същото направи и при гостуването на „Славия“. Нищо, да е жив и здрав“, завърши Наката.
В неделя той уважи празненствата по случай титлата на бившия си тим „Литекс“ в Ловеч. Борносузов попадна в идеалния отбор на ловчанлии за първото десетилетие на XXI век и получи за подарък фланелка на клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).