Фенклуб "Соколи" излезе с писмо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
18:24 / 11.05.2010
1238
С писмо до кмета Кирил Йорданов, шефа на ОбС Николай Апостолов, областния управител Данчо Симеонов и областния ръководител на ГЕРБ Павел Димитров от фенклуб „Соколи“ изразиха своето притеснение и загриженост към бъдещето на любимия им футболен „Спартак“.

В писмото се казва:

Уважаеми господа,
Обръщаме се към вас по повод тежкото положение, в което се намира ПФК „Спартак“ (Варна). За това има много обективни и субективни причини, но най-важните са: управлението на сегашното ръководство и тежкото финансово състояние на футболния клуб. Публична тайна е, че от декември 2009 г. до сега „Спартак“ се ръководи неофициално от лидера на ДПС - Варна, Янко Станев. За този период, умишлено или не, не е намерен нито инвеститор, нито нов собственик, който да измъкне клуба от кризата. Вследствие на това футболният клуб е застрашен да не получи необходимия професионален лиценз и от следващото първенство и да се състезава в аматьорските футболни групи. Припомняме, че „Спартак“ е професионален клуб с хиляди привърженици, големи традиции, славна история и никога досега не е изпадал в аматьорския футбол!
Молим ви, като ръководители на най-значимите институции в града да направите необходимото за стабилизирането на ПФК „Спартак” в професионалния футбол! Очакваме вашата спешна и решителна подкрепа.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).