Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Станислав Стоянов: Догодина отново ще се класираме за Европа
Автор: Екип Varna24.bg 22:06 / 13.05.2010Коментари (1)699
© Михаил Дечев
Капитанът на „Черно море“ в последните мачове Станислав Стоянов е сигурен, че следващата година отборът отново ще се класира за местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. „Три години подред играем в Европа, но сега се случи, че пропускаме следващия. Нормално е да има такива моменти. Аз съм сигурен, че през другия сезон отново ще сме на предни позиции в класирането и ще стигнем до участие в турнирите“, категоричен бе Стоянов пред „Народно дело“.
По думите му многото контузии, както и честите наказания са повлияли върху представянето на отбора през този сезон. „Няма какво да крием, провалът за нас бе в турнира за Купата, където имахме уникален шанс, но отпаднахме от „Калиакра“. Основни футболисти като Жоро Илиев, Данчо Юруков и Миро Манолов пропуснаха много мачове заради контузии, имахме проблеми и с многото наказания. Но пак казвам, догодина съм сигурен в нов пробив към Европа“, сподели 33-годишният футболист.
Той очаква силен завършек на сезона, тъй като „Черно море“ се представя във възходяща линия в последните срещи. „Срещу най-силните тимове взехме пет точки. Трябва да бием „Монтана“ и при определено стечение на резултатите в другите мачове можем да сме пети в крайното класиране. Искаме обаче да спечелим с добра игра за радост на публиката ни“, коментира опитният Стоянов.
Ако излезе на терена в неделя това ще е мач №200 за него с екипа на „Черно море“ в „А“ група. С останалите срещи във втора дивизия, турнира за Купата и евротурнирите Станислав минава 250 двубоя. „Не искам да коментирам нищо преди мача, тъй като не се е изиграл, а аз съм суеверен“, завърши състезателят на „моряците“.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така е Стънка,тази година отстъпихме от позициите си,но следващата трябва да се борим за първото място.Успех!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: