Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Оферти за куп играчи на Черно море, клубът преговаря с четирима
Автор: Екип Varna24.bg 20:41 / 16.05.2010Коментари (11)1657
© Ole-bg.com
Старши треньорът на Черно море Велизар Попов призна, че селекцията на отбора ще зависи от това кой от играчите ще бъде продаден. "Ще е ясно колко състезатели и на какви постове ще привлечем, едва когато сме наясно кого ще продадем. Интерес има към много наши футболисти. Тепърва ще се преговаря. Офертите са от чуждестранни клубове, тъй като българските отбори не могат да си позволят толкова пари. След като сме наясно с кого се разделяме, ще правим и селекцията за новия сезон. Имаме интерес към четирима футболисти и сме започнали преговори с тях. Българи са, а единият е чужденец", каза Попов.
Стана ясно, че националът на Того Квами Енинфул се е понравил с изявите си на треньора, но той не може да вземе категорично решение все още. "Личи си ,че е добър футобист, но нито един треньор в света не може да си направи генерални изводи за даден играч само за три дни тренировки. АКо той се съгласи да остане на по-дълги проби при нас след 16 юни, ще решаваме", обясни младият специалист.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
http://www.worldstadiums.com/ - Гледайте какви стадиони имата хората в Беларус, Финладния, Норвегия, Словения, Словакия дето им се присмиваме кои били тези отборчета. Кои кои ама хората имат условия и напредват! Пример - един БАТЕ Борисов дето им се смеем ама този сезон беларусите взеха 7 точки в Групите на Лига Европа - двойно повече от точките на Левски и ЦСКА взети заедно!Взеха два хикса от Ювентус и един от Зенит миналият сезон в Групите на ШЛ!Защо е така ли?Ами защото хората там работят и стадионът им в Борисов може да е 8000 места , но там имат всички условия, имат 7-8 беларуски национала и ги задържат и имат скаути в Украйна и Русия където следят таланти между 15 и 18 години техният отбор се разбива и напредва а ние им се смееме кои са тия!Един Шериф Тираспол взе 5 точки от групите на Лига Европа и там по същият начин действат, а за стадионът им да не говорим 15000 места , има всички условия и затова след време молдовци , финландци , беларуси , норвежци и т.н. ще ни отстраняват и ние ще се чудим защо ами отговорът е прост - Защото хората там имат всички условия за равитието на футбола имат невероятни стадиони , имат отлични условия за развитието на юношите и добра скаутска мрежа а ние тук не влагаме нищо за УСЛОВИЯТА и затова футболът ни и националният ни отбор върви назад!За това най-важното което трябва да подобрим са именно УСЛОВИЯТА!
0
 
 
Така трябва първо стадиона си да оправим!Като започнем от най-елементарното - една нормална тоалетна!Срамота е човек да пикае в една вмирисана химическа тоалетна това е обида към футболните фенове!Да няма после къде да се измиеш и да ти смърди на лайна е срамота!После седалките са мръсни и с бурени!Това е обида и неуважение към нас!Трябва на стадиона да е чисто и приветливо!Да има осветление, светлинно табло това са другите елементарни изисквания!Да се изградят козирки и от двете страни , защото в днешно време всеки един стадион е покрит!Да се подобрят съблекалните, защото просто нашите съблекални са под всякаква критика!Много неща могат да се подобрят стига желание да има!На първо място УСЛОВИЯТА са важни за да прогресираме!Да има скаути в Румъния, Гърция, Словакия,Хърватия,Украйна и т.н. където да следят таланти между 15 и 18 години за да се развива отборът!Да има отлични условия за юношите за да произвеждаме качествени играчи , а не да тренират на сгурията!Ако някой гражданин на Западна Европа а и не само на Западна ами и в Източна Европа види как тренират нашите футболисти и какви са стадионите и условията вътре ще остане потресен!Ние им се смеем на беларуските, словашките, словенските , норвежките,финландските отборчета, ама там имат ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ и НАПРЕДВАТ и след 4-5 години футболът там ще е на високо ниво именно заради условията!95 % от стадионите в България са под всякаква критика не само нашият, но нека почнем да ги градим и европеизираме стадоина си!Стадионите в б групите на Норвегия са светлинни години напред пред нашите!Така че най-важното което трябва да подобрим и то рязко са УСЛОВИЯТА и за това аз съм критичен към ръководството че нищо не се прави по този въпрос!А трябва да приведем така стадиона си, че да отговаря на изискванията за мачове на Лига Европа и да го преведем в ЕВРОПЕЙСКИ вид!Тогава моят любим отбор ще напредне рязко нагоре! САМО ЧЕРНО МОРЕ !
0
 
 
А със стадиона какво става? Нали на 15.05 трябваше да се реши за лиценза. Ще се обновява ли Тича?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: