Тополите губят от Рапид, Босната с автогол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:04 / 18.05.2010
678
Футболист №1 на „Тополите“ за 2009-а - Иван Иванов-Босната си набута красив автогол при загубата от „Рапид“ с 2:4 в Дивдядово. В края на мача Босната отклони неспасяемо топката с шпагат в мрежата и фиксира крайния резултат. Преди това „Тополите“ изравняваха два пъти чрез Галин Димитров и Христо Евстатиев, но в 75-ата мин допуснаха трети гол, който ги прекърши. „По принципи силите ни свършват след 70-ата мин, тъй като не сме подготвени. Хубавото е, че момчетата се раздават и се стремят да играят правилно. Специално в тази среща бурята и дъжда попречиха да се играе нормален футбол“, заяви за „Народно дело“ играещият треньор на тима Тодор Каменов.
Междувременно халфът Николай Станчев изигра поредния си силен мач за „Черноморец“ и е с основна заслуга за успеха с 2:1 над „Бенковски“ в Бяла. Станчев, който след две седмици ще навърши 43 години, бе похвален от треньора Красимир Зафиров. „Николай пак показа, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи. Той ще играе за нашия тим и през другия сезон“, каза Зафиров. Двата гола за беленци вкара централният нападател Милен Михов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).