Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море няма да продава играчи на всяка цена
Автор: Екип Varna24.bg 18:36 / 18.05.2010Коментари (6)898
© Impacte Press Group
В „Черно море“ няма да продават футболисти на всяка цена. Към днешна дата има интерес от ЦСКА и други наши клубове към Илко Пиргов, Александър Александров, Сашо и Мирослав Манолов. Вратарят е с договор за още една година, бекът за още 3, а централният защитник и нападателят са обвързани до 2012-а. „Ние нямаме зор да продаваме. Ако се стигне до сделка, трябва да получим адекватни на качествата на четиримата суми. Силно се съмняваме обаче, че в България има отбор, който да го направи. Въпросните четирима играчи се чувстват добре при нас“, уточниха от „Тича“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дано наистина постигнем успехи, но за мен най-големият успех ще бъде да подобрим стадионът си така , че да отговаря на изискванията на УЕФА!Това за мен е най-важното на първо място, защо представете си, че дойде някой германец, англичанин, италианец и т.н. да гледа мач на Черно море как ще се почувства като ни види седалките , че са неподдържани и и около тях има вече бурени. Как ще се почувства като му се доходи до тоалета да отиде във вмирисана химическа тоалетна или да го карат да пикае в храстите?Ами веднага ще ви кажа човекът ще се почувства странно!Аз критикувам ръководството, че не предприема нищо по този въпрос, който е най-важен!Да се направи една нормална тоалетна , да се изгради осветление, светлинно табло, стадионът ни да е чист приветлив и т.н., така, че да доставя удоволствие на публиката!Защото ако привлечем някой класен играч, той като ни види условията, веднага ще избяга в обратната посока!От тук се започва да се гради европейски манталитет а именно - ЕВРОПЕЙСКИ УСЛОВИЯ!От там на татък като условията са приветливи ще можем да привличаме и по-класни играчи и те ще избират Черно море пред Левски, ЦСКА и Литекс например!От там ако изградим модерна база за юношите ще се произвеждат класни играчи!Ако тези условия се изпълнят до 10 години Черно море ще бъде хегемон в България а и може като нищо да постигне успехи и в Европа!Но за да се случи това нещо трябва от някъде да се започне, а именно на първо място - УЛОВИЯ!После и успехите рано или късно ще дойдат!САМО ЧЕРНО МОРЕ!
+1
 
 
До болка си прав,за съжаление....Повече успехи на моряците през идния сезон!!!
+1
 
 
Дано през новото първенство да имаме повече поводи за радост.Да се върнем там,където ни е мястото,а именно-в призовата тройка.И накрая не мога да се въздържа да не пожелая и още нещо:по-толерантна,по-интелигентна и публика от истински фенове на отбора.А не като част от глупаците дето си мислят,че като са дали едни кирливи 4 лева могат да си псуват на воля ИГРАЧИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ!!!!Винаги ми е било любопитно ако аз отида на работното място на един такъв "разбирач" и непрекъснато му викам:абе еййййййй що така правиш бе,що това не го направи така,ако го псувам и му викам дали би могъл да свърши нещо като хората?СЪМНЯВАМ СЕ!!!!!Или да кажа в заключение:всички искаме голям отбор,но нека и ние да бъдем голяма публика!!!!
+1
 
 
Парите са нещо много важно, но пък ако продадем най-добрите си играчи преди да сме направили нещо достойно в първенството ще бъде просто престъпление. Пък и нали като излезеш на пазара в чужбина има значение да кажеш: еди си кой е футболист на седмия в България и например еди си кой е футболист на шампиона на България. Има разлика, нали? Разликата е огромна. А в цената поне два пъти!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: