Дубълът победи, но не успя да влезе в тройката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:22 / 18.05.2010
693
Дублиращият тим на "Черно море" разби с 4:1 като гост "Монтана" в последен кръг от своята група. Въпреки това "моряците" останаха на четвърто място в крайното класиране, тъй като "Сливен" победи с 1:0 "Левски".
От лагера на варненци обявиха, че са превъзхождали съперника си през по-голямата част от мача и напълно логично са записали изразителния успех. Резултатът открил още в 9-ата минута Николай Колев, който засякъл с глава центриране от дясно. Малко по-късно домакините са успели да изравнят, но още до почивката "моряците" са вкарали нови два гола. В 35-ата минута Валентин Вардаров е покачил на 1:2 след асистенция на Дилян Георгиев, а малко преди края на полувремето Димитър Желязков е удвоил аванса на "Черно море" след хубава комбинация и пас на Пламен Цветков. Статуквото не се е променило и през второто полувреме, когато възпитаниците на Тодор Марев са отбелязали още един гол, отново чрез Николай Колев. Срещата се е играла при неприятно време и ураганен вятър. Теренът пък бил ужасен и ставал по-скоро за мач от "А" окръжна група.
"Доволен съм от момчетата. Напълно надиграхме противника. Като цяло сезонът бе добър за нас. В повечето от срещите се представихме добре. През цялото време бяхме в челната тройка, но за съжаление накрая допуснахме "Сливен" да ни задмине. Играчите в отбора доказаха, че имат място в професионалния футбол", коментира треньорът Тодор Марев.
Срещу "Монтана" той използвал Маринов, Костов, Цветков, Стайков, Вардаров, Паскалев, Желязков, Петров, Колев, Георгиев и Аврамов, а като резерви са влезли Лечев, Велев, Николов, Станчев и Ивалинов.

Източник: Позвънете


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).