Женският отбор пада от НСА без четири основни футболистки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:23 / 18.05.2010
373
В пореден кръг от държавното първенство по футбол за жени ФК "Варна" загуби с 0:6 при гостуването си на НСА. Столичанки, които са настоящите шампиони на България, са убедителни лидери в класирането и почти сигурно отново ще триумфират с титлата. Варненки пък бяха без четирите си основни състезателки - Искра Костова, Златка Иванова, Нина Христова и Силвия Ангелова.
"Няма да се оправдавам с отсъствието на опитните ни състезателки. Дадох шанс на по-млади момичета. Три девойки на по 17 години направиха официалния си дебют в първенството. Не стояхме зле на терена, но за съжаление лесно допуснахме голове. Като цяло не заслужавахме толкова голяма загуба. Иначе малко са нещата, по които можем да се сравним с НСА. Те имат стабилни финанси, водят професионална подготовка. Знаете пък колко са големи финансовите проблеми при нас", коментира за "Позвънете" треньорката Елена Пеева.
Тя изрази надежда в следващия кръг възпитаничките й да победят "Олимпия" (София). Мачът ще се играе в неделя на стадиона в Шумен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).