Предложиха три бюджета на Спартак, не приеха нито един

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:18 / 19.05.2010
930
Бившият спонсор на „Спартак“ от 80-те години Димчо Карачобанов предложи бюджет от 1 млн. лв. за футболния клуб за новия сезон на Общото събрание на акционерите днес. Предложението, което бе направено във втора точка от дневния ред, обаче бе отхвърлено, тъй като не събра мнозинство при гласуването. „Откъде да се намерят толкова много пари“, скочиха акционерите. „Трябва да започнем да ги търсим, щом касаят любимия ни „Спартак“, контрира Карачобанов.
Мнозинство не бе постигнато и при гласуванията за около 700 000 лева в Източна „Б“ група и 180 000 лева в Североизточна „В“ група. В крайна сметка решението за бюджета бе отложено за следващото общо събрание на акционерите.
Иначе в първа точка от дневния ред на събранието бе обсъдено финансовото състояние на клуба. То бе определено за крайно тежко, след като бе изслушан отчетът на изпълнителния директор на Спортен комплекс „Спартак“ АД за разходите и приходите. Както вече писахме, задълженията са 4 397 000 лева.
„През последната година клубът няма нито 1 лев задължения, тъй като всички приходи са от дарения за разлика отпреди това, когато са били под формата на заеми”, уточни шефът на съвета на директорите Антон Луков.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).