1,2 милиона лева делят Спартак от получаване на лиценз

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:27 / 19.05.2010
913
Ако футболният „Спартак“ иска да вземе професионален лиценз за новия сезон, трябва да плати около 1 200 000 лева. Това обяви за „Народно дело“ изпълнителният директор на клуба Гошо Танчев след общото събрание на акционерите, което продължи над 3 часа вчера. „Сумата е такава, тъй като в БФС вече са пуснати писма от наши кредитори, които искат да се издължим. Сред тях са футболисти, треньори, клубове, други лица и НАП. Не мога да коментирам дали ще сме в състояние да платим всичко, защото в момента положението в клуба е тежко и няма подобни финансови ресурси, нито има вариант да постъпят такива за толкова кратко време“, заяви Танчев. Запитан дали ще обявят фалит на клуба, ако не вземат лиценз, той уточни: „Не е задължително ръководството да взема това решение. Клубът може да бъде обявен в несъстоятелност от наши кредитори.“
Разбра се още, че има две оферти за нов инвеститор на „Спартак“. Проведени са устни разговори с местния бизнесмен Веселин Марешки, а втората оферта е в писмен вид и фирмата не желае да бъде афиширана. Общото между двете е, че настояват да се създаде ново дружество и да поемат клуба без дългове.

Източник: Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).