Хандбалният Спартак взе бронза и атакува евротурнирите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:29 / 19.05.2010
393
Хандбалният „Спартак“ (Варна) завоюва бронзовите медали от държавното първенство за мъже. Тимът на Пенко Златев спечели и втората си среща с „Локомотив“ (Горна Оряховица), този път с 33:21, и стана безпроблемно трети в крайното класиране. Това бе и целта на спартаковци, които възродиха клуба след няколко години отсъствие от хандбалната сцена поради наказание.
По-интересната новина от клуба е, че ръководството ще подаде заявка за участие в някой от европейските клубни турнири. „Говорих с момчетата и те са съгласни. Все пак го заслужават след всичкия труд, който хвърлиха през тази година. Те са млади и това ще бъде една сверка за техните часовници. Най-вероятно ще участваме в турнира на Европейската хандбална федерация. Няма как да не съм доволен от представянето ни през тази година. Изпълнихме плана и целта, която си бяхме поставили“, заяви за „Народно дело“ играещият вицепрезидент на „Спартак“ Росен Добрев.
Следващия петък варненци ще направят шоу пред публиката си. Те ще изиграят контрола с румънския „Плоещ“, след който официално ще закрият сезона.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).