Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Хвалят осем от дубъла
Автор: Екип Varna24.bg 18:31 / 22.05.2010Коментари (2)1018
© Ole-bg.com
Осем футболисти на „Черно море“, които са играли за дубъла, са започнали да развиват своите качества през изминалия сезон. Това отчете със задоволство за „Народно дело“ Тодор Марев. Треньорът визира защитниците Севдалин Стайков и Красен Костов, универсалния Михаил Паскалев, халфовете Дилян Георгиев и Николай Колев (голмайстор на тима с 12 гола) и нападателя Петър Петров. Към тях Марев прибавя също Румен Николов и Камен Трифонов. Първият игра само през есента и после премина при мъжете, а Трифонов пък тренира редовно с представителния тим и дебютира при гостуването на „Миньор“ в Кюстендил. Тогава титуляр излезе също Дилян Георгиев, а след почивката влезе Илиян Капитанов.
Днес дубълът на „Черно море“ ще закрие сезона в Крушари с мач срещу местния „Заря“, последван от коктейл. Поканата към „моряците“ е отправена чрез земляците на Михаил Паскалев и Тодор Марев я приел.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Защото за такова футболни центрове като Ст.Загора ,Перник,Своге!!!!!им дойде на нагаорнеще да подържат дублиращ тим.Парите дето ги взеха за продадените мачове не стигата за цялата структура на клубовете.
+2
 
 
Наистина в дубъла има чудесни млади играчи от школата и видяхме,че мачкаха дубълите на Лефски и Цска.Жалкото е,че от догодина няма да има дублираща група и тези момчета отиват в Балчик,Добрич и околията.Най-много 2-ма да отидат директно в мъжете-Дилян Георгиев и Николай Колев и то няма да са с решаваща роля и с времето за игра което имат в дублиращата група.Защо я махат не мога да разбера аз
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: