Правим равен с Белгия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:40 / 26.05.2010
437
Българският национален железничарски отбор успя да запише само точка в актива си в третия ден от евроквалификациите в курортен комплекс „Албена”. Противниковият белгийски отбор стоеше много добре на терена и играта на двете гарнитури беше равностойна в по-голямата част от срещата, което доведе до финалното 0:0. За белгийците мача протече по-лесно, тъй като програмата на турнира им беше отредила предния ден за почивен.

 

Макар и по-изморени, българите създадоха доста голови положения на зеления килим. Отново най-полезни за отбора бяха Емил Георгиев, Виктор Венков, Тодор Чирпанов и Радослав Ковачев, но топката така и не влезе в противниковата врата. Голяма част от атаките бяха спасени от отличния белгийски вратар Джакомо Д’Асаро.

Във втората среща за деня Словакия победи Норвегия с 6:0. В четвъртък отборът на България почива, а в петък е решителната среща за финалното класиране срещу отбора на Словакия.

 

Официалното закриване на турнира, награждаването и коктейла ще се проведат на 28 май (петък) от 22,00 ч. във вариете – казино „Албена” с богата шоу вариететна  програма и парти с DJ Теди Джорджо.

Програмата до края на турнира: 

 

27 май (четвъртък)

Германия – Норвегия     16,30 ч.

Словакия – Белгия          18,30 ч.

 

28 май (петък)

България - Словакия        16,30 ч.

Белгия - Германия            18,30 ч.

 

Радост Георгиева

Радомир Димитров


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).