Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Атанас Борносузов избра Левски
Автор: Екип Varna24.bg 18:51 / 29.05.2010Коментари (4)1314
© Михаил Дечев
Халфът на „Черно море“ Атанас Борносузов реши да продължи с футбола в „Левски“. Другите варианти пред него бяха „Литекс“ и чужд клуб. Наката вече е ритал за „сините“ през есента на 2006-а. Сега ще играе за тях под ръководството на Ясен Петров.
„Всичко вече е уточнено. За мен думата е повече от подпис. Благодаря на „Черно море“, че бяха коректни с мен и се съгласиха да разтрогна договора си с по взаимно съгласие“, каза за „Народно дело“ Наката. Както вече писахме, неговият контракт с „моряците“ бе до Нова година.
Стата ясно, че има вариант на „Тича“ да дойде централният защитник на „Левски“ Виктор Генев. Засега трансферът не е сигурен, тъй като „сините“ държат да дадат под наем своя играч, а „моряците“ настояват да го откупят, защото нямат практика да разчитат на преотстъпени.

Източник: Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е,Наско не е моряк,не е бил никога зелено-бял.Но спокойно можем да кажем-Наско беше мъжкар и за тези 1,5 години беше отдаден на Черно Море и на терена винаги се е борил докрай.Заминава си като мъж и затова му пожелавам успех,той е професионалист и при нас беше истински професионалист,нищо общо с онова леке Кривия и начина по който си замина той-като типичното говедо
+1
 
 
Да му пожелаем успех. Личен на него, не на отбора му. При нас игра, държа се и си замина като мъж. За което едно голямо благодарим. Не като една крива п***а по- рано
+1
 
 
Да е жив и здрав бих казал!!!!Като беше при нас се представи достойно!
0
 
 
Според мен това е глупаво решение на Наско.Смятам,че при нас щеше да има много повече поводи за радост,отколкото в Левски.Нооооо,така си е решил.Успех лично за теб Нака!!!!!Дано да не съжаляваш горчиво както Кривият!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: