Предлагат Огнянов и Генев на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
20:33 / 31.05.2010
1121
Двама футболисти е предложил „Левски“ на „Черно море“, за да върне жеста за Атанас Борносузов. Както е известно, шефовете на „моряците“ склониха да пуснат един от основните си футболисти на „Герена“ без финансов иск, като разтрогнат по взаимно съгласие изтичащия му на Нова година договор.
В замяна „сините“ са готови да изпратят на „Тича“ централния защитник Виктор Генев и офанзивния халф Мариян Огнянов. Засега трансферът е под въпрос, тъй като столичният гранд държи да преотстъпи своите играчи, а „моряците“ нямат практика да разчитат на преотстъпени. Освен това на постовете, на които се изявяват двамата, варненци разполагат с достатъчно изпълнители. В сърцето на отбраната са утвърдени Александър Александров-Сашо, Никола Домакинов и Танко Дяков, а към тях евентуално ще се присъедини и тонгоанецът Куами. В средата на терена пък са Георги Илиев, Милен Петков, Даниел Георгиев, Ели Маркес, Адемар Жуниор, Йордан Юруков, Тодор Колев, Станислав Стоянов, Даниел Димов и новото попълнение Димитър Петков.
Според кулоарна информация треньорът на „Черно море“ Велизар Попов ще вземе решение за Генев и Огнянов до седмица.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).