Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Славейков" печели турнир на ДФК "Делфините"
Автор: Екип Varna24.bg 20:38 / 31.05.2010Коментари (0)639
© Михаил Дечев
С много емоции бе съпътстван третият турнир по футбол за деца, организиран от ДФК “Делфините” във Варна. Надпреварата бе за второкласниците и се проведе на изкуствения терен на Техническия университет в морската столица. Участие взеха ученици от 9 училища във Варна. Отборите бяха разпределени първоначално в 3 групи по 3, а след това първенците от групите и класиралите се на 2-о и 3-о място сформираха самостоятелни групи. Шампиони при второкласниците станаха учениците от “П. Р. Славейков”, а втори и трети се наредиха представителите на “Найден Геров” и “Климент Охридски”. Любопитен е фактът, че победителите не допуснаха нито една загуба и нито един гол в мрежата си през целия турнир.
Освен купи отборно бяха предвидени и доста индивидуални награди. Призът за най-добър вратар отиде в ръцете на Иван Дичевски от “Найден Геров”, който успя да вкара и 3 гола, тъй като в последните минути се включваше и като нападател. Голмайстор стана капитанът на шампионите от “П. Р. Славейков” Ники Пантев с 8 гола. На финала той вкара единственото попадение срещу “Н. Геров”, което се оказа победно. Призът “най-добър защитник” бе за Веско Щерев от “Климент Охридски”, който, освен че се справи блестящо в отбрана, отбеляза и цели 4 гола. Още доста индивидуални награди бяха предвидили организаторите Илко Станчев и Иван Кирилов. Една от тях отиде в ръцете на единствената дама, участничка сред второкласниците – Зорница Георгиева от “А. Страшимиров”.
ЗС на БФС осигури топки за призьорите, а Община Варна подари екипи за първия, втория и третия в класирането. Организаторите изразиха благодарности на фирма „Интербилд“ и по-специално на Бойко Ангелов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: