Асен Христов преговаря с израелски специалист

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:44 / 31.05.2010
611
Президентът на „Евроинс-Черно море“ Асен Христов бе в Израел, където изгледа мачовете от финалната четворка на местното първенство. Той бе там в компанията на директора на Балканската баскетболна лига Шай Щрикс. По време на престоя си в Израел Христов е провел разговор с известния скаут и треньор Даниел Гът, като основните теми са били развитието на баскетболната академия във Варна и мъжкият състав на „Черно море“, съобщава сайтът Gong.bg.
Обсъдена е била и възможността Гът да се присъедини към този проект като старши треньор на мъжкия тим и да работи за развитието на подрастващите. През изминалия сезон Даниел Гът водеше „Макаби“ (Рамат Ган) в Израел. Със сигурност Даниел Димитров ще остане в клуба като помощник на специалиста.
Треньорът на националния отбор на Русия и гръцкия „Арис“ Дейвид Блат пък е бил впечатлен от направеното във Варна и сътрудничеството между израелската академия и „Черно море“, като също е изразил готовност да консултира и да съветва Асен Христов при работата с подрастващите.

Източник: Гонг


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).