Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Радо Станев: Ново АД с фенове може да спаси Спартак
Автор: Екип Varna24.bg 15:22 / 03.06.2010Коментари (8)1191
© Ole-bg.com
Бившият вратар на „Спартак“ Радостин Станев предложи вариант за спасение на родния му клуб. „Трябва да се учреди ново акционерно дружество с феновете. Всеки от тях да има равен процент акции – например по 1. Срещу членска карта ултрасите ще внасят на месец по 10 лв. на банкова сметка. Ще има един или двама оторизирани, които да теглят парите и да ги предоставят на клуба“, заяви за „Народно дело“ Станев. Той допълни, че простата аритметика показва следното: „В началото могат да се съберат 5000 спартаклии, после да станат 10 000, 20 000. Това прави по 50 000 лв. минимум на месец, но е възможно сумата да нарасне до 100 000 или 200 000, тъй като в града нашите фенове са много. От годишния бюджет ще се отделят и средства за разсрочено плащане на клубните задължения.“
Станев уточни, че това е временен вариант, който ще позволи на „Спартак“ да оцелее както като клуб, така и в професионалния футбол, и да функционира пълноценно до идване на сериозен инвеститор. „За да стане факт това, което предлагам, е необходимо и съдействие от общината. Първо, тя трябва да развали настоящия Спортен комплекс „Спартак“ АД и да си върне собствеността на земите, които бяха предоставени на въпросното АД да издържа „Спартак“, но през годините неговите ръководители не го направиха. Второ, след като общината си върне земите, да ги предостави за стопанисване след време на инвеститор срещу реално поет ангажимент от негова страна за пълно обезпечаване на клуба и школата“, завърши Станев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Санди,дори и да знаех нещо няма как да го споделя тук,в 'приятната' компания на Игнатиевския барон.Иначе браво че не се заяждаш,ако научиш на това и горепосочения цена няма да имаш.
0
 
 
друга характерна черта е болезнения комплекс, който се проецира в заемането на защитна поза дори и при подхвърлянето на шега. Хуморни скопци:-))))) РРРРР, плебс, закривай!
0
 
 
Всъщност виждам те,че влизаш тук често.Я ми кажи прави ли се въобще нещо относно отбора ви.И ако е да-какво си чул ти?Защото това,което чета аз са само приказки-ветераните казали това,Станев казал онова.Но ми се струва,че само се приказва(не се заяждам разбира се).
0
 
 
Сандьо,скивай първия нещастник какви ги дращи,порицай първо него.
-1
 
 
Трай бе Игнатиевски,ще дойде и твоят ред!
0
 
 
хахахахаха, една от характерните особености на лумпенпрола е кастрацията от въображение. Този тук се опитва да разчупи статуквото:-) Чупи, Радо, чупи:-)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: