Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Наказаха клуба на феновете с лишаване от домакинство
Автор: Екип Varna24.bg 19:21 / 31.08.2010Коментари (3)1690
© studiodechev.com
Създаденият от голяма част от феновете на Спартак Варна клуб (състезаващ се в североизточната В група под името ФК Тополи) бе наказан с лишаване от домакинство от една среща, както и с глоба от 1875 лева заради екшъна по трибуните по време на дербито със Спартак 1918. Това реши на тазвечершното си заседание Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз. На домакините пък е препоръчано да се погрижат за по-добра организация на охраната по време на мачовете на стадзион Спартак. Освен това Георги Костадинов от домакините, както и Николай Керацин и Бойко Косев от гостите са наказани с четири срещи лишаване от домакинство. Причината за санкцията на първите двама е, че те си размениха удари след края на двубоя, а наказанието на Бойко Косев не е ясно за какво е.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Оп почти познах, стана логичното - 0:4, трагична защита, наско се смее на скамейката, после се прави на недоволен. Абе лумпени с мозъчен вакуум, айде сега наказания ще има. Нали сте много силни и строги от БФС искаме глоби сега, а след следващия резил (с черна гора) - оставки. Папуняци , само за светски к**ви ставате.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 01.09.2010 г.
+1
 
 
цитат:
наказанието на Бойко Косев не е ясно за какво е
Как може да търпим и тия некадърници?
+3
 
 
Тези от БФС са абсолютни проводници на престъпността. Все едно не знаят че няма откъде да вземем пари, та ни товарят с глоби. Сигурно са взели показания от "Янчу" Станев, който бедния бил целен с камъни на стадиона и горкият беззащитен тюфлек се изплашил от феновете. Перука, сега като ни опънат на Уембли с 5 парцала ще глобиш ли отбора за безхаберност.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: