"Шоутайм"-Варна победи в дербито в ББЛ А група регион Изток

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:10 / 29.01.2024
533
В дербито в ББЛ А група регион Изток един срещу друг се изправиха първия и втория във временното класира - "Шоутайм"- Варна и "Черноморец Black sharks"-Бургас. Срещата се изигра в зала "Бойчо Брънзов", Бургас.

Мачът започна напрегнато и за двата отбора. След няколкото неуспешни атаки в началото "Черноморец" отбелязоха първи. Добрата защита от двата отбора и напрежението си оказаха влиянието и резултатността в първата четвърт не бе много висока - "Шоутайм" поведе с 20-16 в края на първата четвърт.

Втората част гостите от Варна заиграха много силно в нападение и продължиха със здрава защита. Многото пробиви на варненци доведоха до лесни кошове или наказателни удари и това им позволи да се оттеглят на полувремето с 16 точки преднина.

През второто полувреме стрелбата за три точки на "Черноморец" започна да влиза и това вдигна резултатността в мача, но отбора на "Шоутайм", воден в този мач от Николай Николов, не се притесни и продължи добрата си игра в мача.

Краят на срещата приключи с 95 точки на "Шоутайм", срещу 73 отбелязани от "Черноморец Black sharks".

За варненци най-резултатен бе Станислав Цонков с 20 точки и 6 борби. 17 точки, 9 борби и 6 асистенции добави Анди Франсис, Александър Иванов и Стоян Ганев добавиха съответно 15 и 14 точки.

За "Черноморец Black sharks" над всички бе Ростислав Тончев с 22 точки. По 16 вкараха Димитър Найденов и Ростислав Алексов, като последният овладя и 12 борби.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).