Жоро Илиев: Голът на Жардел бе класа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:09 / 01.11.2010
906
Капитанът на "Черно море“ Жоро Илиев се изказа ласкаво за гола на Марио Жардел във вратата на "Локомотив“. "Голът на Марио е класа, няма какво да коментираме“, коментира с усмивка лидерът на "моряците“.
Той смята, че победата ще помогне на футболистите на се успокоят след неубедителните резултати в доста от мачовете през есента. "Нормално е на този терен да се получи повeче битка, отколкото класен футбол. Смятам, че и двата отбора играха много здраво, за което поздравявам и тях, и нас. Много е важно, че бихме, тъй като имаме да наваксваме много точки. В този момент не ни трябва толкова да бием с класна игра, а просто да бием. След някои мачове този сезон ни липсва самочувствие на терена. Този успех ще ни помогне. Трябват ни обаче още победи. Трябва да вървим напред и да чистим грешките. Десетото място не ни приляга. Колкото за двете спорни положения за дузпи, не съм аз човекът, който трябва да коментира съдийството“, каза Жоро.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).