Одесос спечели второ дерби в градското

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:17 / 01.11.2010
427
Отборът на "Одесос-Хидроремонт“ спечели дербито на кръга в градското първенство по футзал срещу минифутболен клуб "Варна“. Възпитаниците на Симеон Христов надделяха с 2:1 в изключително драматичен двубой и се утвърдиха на върха в класирането на шампионата. "Одесос“ продължава да няма загуба в първенството, а дербито, което те печелят, е второ, след 7:5 срещу друг от фаворитите за първите места "Гранд Про“ седмица по-рано.
В средата на първото полувреме "Одесос“ поведе в резултата. Пробив на Цветан Миланов-Мечката завърши с подаване към Андрей Андреев, който откри с удар отблизо. През втората част отборите продължиха да показват желание за победа и интригата в двубоя се съхрани до последния момент. Драмата се разигра в последните минути. МФК "Варна“ изравни резултата две минути преди края след феноменален гол на Виктор Викторов, разписал се с диагонален удар отдалеч в горния ляв ъгъл на вратата. Минута и половина преди заключителната сирена комбинация между Симеон Христов, Бойко Косев и Цветан Миланов завърши с попадение на Мечката, който дари успеха на тима си.


Симеон Христов: Такива мачове вдигат нивото
Играещият треньор на "Одесос“ Симеон Христов се изказа ласкаво най-вече за играта, демонстрирана от двата отбора. "Хубава и равностойна среща, която спечелихме с малко късмет. Най-важното е, че двата отбора показаха много хубави неща, разигравания и характерни моменти, типични за футзала. Такива мачове вдигат нивото на спорта ни. Доказва го и зрителският интерес. Пред пълна зала винаги си готов да разкриеш потенциала си“, коментира Христов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).