Хандбалистите на Спартак излязоха втори в класирането

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:05 / 01.11.2010
453
"Спартак“ (Варна) излезе на второ място във временното класиране на мъжкото хандбално първенство на България, след като победи с 30:28 (14:11) "Интер“ (Благоевград) в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта. Най-резултатен за успеха бе Йордан Михайлов с 11 гола. Варненци можеха да бият много по-убедително, но пропуснаха четири дузпи, както и 10-15 удара от шестия метър. С успеха си "Спартак“ излезе на второ място във временното класиране, като има равни точки с лидера "Шумен“. Шампионите обаче са с мач по-малко. На трето място е "Добруджа“.
Другият варненски тим "Локомотив“ пък завърши наравно – 27:27, при гостуването си на "Ловеч“. На полувремето домакините са водили с 13:10, но след почивката "железничарите“ успяват да стопят аванса. Любопитното е, че 30 секунди преди края "Локомотив“ губи с 25:27 и вратарят Валентин Атанасов вкарва гол. Впоследствие варненци успяват да вземат топката и да изравнят. Най-резултатен за тима на Кирчо Василев е Павел Добрев със седем гола, а Байрам Нишат, Йордан Чакалов, Станимир Казаков и Владимир Няголов отбелязват по три попадения.
Междувременно "Спартак“ записа две убедителни победи в зоналното първенство за юноши младша възраст. Възпитаниците на Снежана Желева и Йордан Димитров разбиха с 28:9 градския съперник "Локомотив“ и със смазващото 27:1 "Долен чифлик“. Същите момчета през миналата година завършиха на трето място на финалите от държавното първенство.

Източник: Александър Дечев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).