Марин Петров с подут глезен. Ще играе срещу Преслав

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:36 / 03.11.2010
529
Капитанът на "Спартак“ Марин Петров е с подут глезен от двубоя в Бяла. "Съперник ме ритна жестоко, но имах късмет, че не стана по-лошо. Едва ходя, но смятам, че ще се оправя за неделното домакинство с "Преслав“, дори и ако се наложи да тренирам само веднъж през седмицата“, каза за "Народно дело“ Марин. Както е известно, техничният халф носи отбора на гърба си в последните три срещи. Първо изработи гола за трите точки срещу "Суворово“, после вкара стратегическото второ попадение за успеха с 3:2 за купата над "Спарта“ (Самоводене), а преди 3 дни фиксира крайното 2:0 над "Черноморец“ в Бяла.
Марин смята, че "Соколите“ са длъжни да вземат оставащите им три есенни мача – у дома с "Преслав“ и Шабла“, и на неутрален терен с "Ботев“ (Нови пазар), за да зимуват в най-лошия случай на две точки от "Спартак 1918“. "По-важно е какво ще стане с нашия тим през декември и януари. Трябват ни 2-3 стойностни попълнения и да проведем 40-дневна пълноценна зимна подготовка, ако искаме да гоним най-високи цели. Иначе всичко, което направихме до този момент, ще се обезсмисли“, допълни Петров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).