Феновете: Искаме един Спартак, но по честен и открит начин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:52 / 03.11.2010
965
Привържениците на създадения през 1918 г. клуб Спартак Варна разпространиха декларация до медиите. Ето и пълният текст без съкращения.

"ДЕ К Л А Р А Ц И Я

от привържениците на Спартак Варна


Искаме да заявим, че публикуваната в някои електронни и печатни издания информация относно предстоящото обединение на нашия клуб с преименувания наскоро ФК "Владислав" е абсолютно невярна.

До този момент с нас не са водени никакви преговори по този въпрос, нито е имало някакви контакти с представители на другата страна.

Пускането на слухове в публичното пространство по тази тема е опит за нескопосан пи ар от някои лица, и цели единствено да се дезинформира общественоста.


Ние винаги сме били за съществуване на един наистина силен и стабилен Спартак в град Варна, но държим това да стане едно честно и открито начинание.

Начинание,което да накара общественоста на Варна да се чувства съпричастна към тази инициатива, и горда от постигнатите резултати.

Начинание, което да е достойно за славната история на Спартак.

Начинание, при което клуба ще се управлява публично и открито, без да се ползва за финансови машинации.



Ще се радваме, ако хората които се самонастаниха в нашия дом - стадион Спартак осъзнаят абсурдното положение, което създадоха с своите действия.
Ще се радваме, ако тези хора успеят да превъзмогнат същноста си и покажат че наистина са повече Спартаклии, отколкото гешефтари.


Чувстваме се отговорни да се борим до край за тази идея заради безрезервната обществена подкрепа която получихме.
Задължени сме да направим и невъзможното, за да стане реалност мечтата на всички хора, които чувстват Спартак близко до сърцето си.

Имаме ясна визия как нашите намерения могат да станат безспорен факт, и сме отворени към всички отговорни предложения.

Докато не се случат явни и безспорни събития, които доказват положителен развой на събитията, нашият клуб ще продължи успешното си участие в първенството в В регионална група и за купата на България.

Изказваме и големите си благодарности към домакините си от с. Тополи в лицето на Лъчезар Радев и Веско Василев,които оказват безревна подкрепа и пълно съдействие за нашата кауза.

2 ноември 2010"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).