Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Тотален провал и позор за Черно море в Каварна - 4:0 за Калиакра
Автор: Екип Varna24.bg 19:48 / 07.11.2010Коментари (15)2027
© studiodechev.com
Черно море бе разпилян от Калиакра в Каварна в мач от 13-ия кръг на "А" група. Домакините направиха за срам варненския тим, побеждавайки с 4:0. Това е втори тотален провал за "моряците" в рамките на три кръга, след като в 11-ия Черно море бе разгромен със същия резултат и при гостуването си на Монтана.
Още в 15-ата минута каварненци имаха възможност да открият резултата от дузпа, но Петър Денчев спаси удара на Ивайло Раденцов. В 36-ата обаче тимът на Антони Здравков вкара първия си гол. Николай Петров изведе сам срещу вратаря отдясно Четин Седула с прецизен пас и той преодоля Денчев с точен удар за 1:0. В 50-ата мин отново Ники Петров бе в основата на втория гол, като този път изведе Иван Александров, който не сгреши за 2:0. В 75-ата и 77-ата минути бяха наказани  нови две грешки в защитата на Черно море. Първо Марко Марков направи 3:0, а след това Четин Седула довърши моряците, вкарвайки второто си попадение за крайното 4:0.
Любопитното е, че каварненци бяха вкарали точно четири гола във всичките си 12 мача в първенството досега, а днес реализираха същия брой във вратата на Черно море.
В двубоя не игра капитанът на Черно море Георги Илиев, който е със спукано ребро.

Съставът на Черно море


Петър Денчев, Марко Тиаго, Никола Домакинов, Танко Дяков, Сашо Александров, Даниел Димов, Даниел Георгиев, Адемар Жуниор (53 Марио Жардел), Ели Маркес (53 Георги Божилов), Даниел Ратников (63 Румен Николов), Йордан Юруков







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Гледах мача два пъти - веднъж на живо и после по ТВ. Мога да заявя, че съдията лекичко подкрепяше отбора на Черно море. Иначе как да си обясним, че съдията подмина 1000 % дузпа за Калиакра и също така не даде червен картон на номер 25 Александров и на Танко Дяков, който всяко влизане го прави с бутоните напред!???? но явно навиците, че съдията винаги е за тебе, няма как да бъдат изкоренени! Очаквам нова брутална домакинска победа със здрава съдийска помощ срещу Миньор. Както беше срещу Славия! Ако трябва, гостите ще бъдат оставени 8 на терена, но победа ще има!! иначе нивото на отбора е за след 10 място...просто тези футболисти са толкова слаби, че няма накъде Мокана - ти луд ли си? Ако си залагат, що не залагат на 0:8, и без това е по-близко до реалността залагат тези, от които зависят мачовете. От футболистите на Черно море не зависи нищо, защото всеки ги ши*а както си реши
-4
 
 
Не петицата е една, пуша две четворки, същите като твоите цигарки!
-3
 
 
Вярно ли е, че Тича са открили нов спортен магазин с качествени дрехи на клуба. Казвал се four you (4). Дрешките се шиели предимно в Монтана, а копчетата ги съшивали в Каварна, моделите били доста сполучливи! :-) four you да ви е честито!
0
 
 
Залагат си на точни резултати и си лапат манги, а ние се дърлим по форумите. Домакинов, никога вече на терена.
+3
 
 
Жалко за Черно Море.А тези селяни от Калиакра имат навика да дразнят гостуващите фенове,ама ще си намерят майстора.Ние поне им сложихме 5 парцала на Лаута.
+2
 
 
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!ВИНАГИ САМО ЧЕРНО МОРЕ!Плебейските мижитурки може да се радват,но ние сме в А ,те във В.Ако има Господ ще ни даде тези мишки за Купата.Продължавайте да си играете с дявола нещастници,да видим дали няма да му дръпнете опашката! За мача-някои просто симулираха.Ще им запазя авторитета,дали са много на отбора,скоро няма да ги видите да играят пак.
-1
 
 
Честито за пореден път този сезон !!!!!! Нещастници смотани ! ТИЧА - П.ТКИ !!!!!
+1
 
 
поне знаем какво да играем в еврофутбол за следващото гостуване 4:0 ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ ! МИШКИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: