Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море освободи Юруков и Домакинов
Автор: Екип Varna24.bg 10:23 / 08.11.2010Коментари (6)1476
© studiodechev.com
Ръководството на Черно море е взело решение да освободи Никола Домакинов и Йордан Юруков от отбора. Двамата са били уведомени от клубните шефове по време на тежкия разговор с целия отбор след срамната загуба с 4:0 в Каварна снощи. Договорите на двамата ще бъдат разтрогнати на зимния арбитраж. Новината все още не е потвърдена официално от пресслужбата на клуба. Според непотвърдена информация, клубни шефове са признали пред феновете, че ако играта на тима не се подобри до края на есента, през зимата може да има и още освободени играчи. Иначе в оставащите двубои повече шанс на терена ще се дава и на по-младите играчи на тима като Румен Николов и Тодор Колев.
Около 100 привърженици пък окупираха стадион "Тича" снощи, търсейки обяснение от състезателите за бездушната игра. Те изчакаха автобуса да се завърне от гостуването на Калиакра и скандираха обидни реплики по адрес на футболистите. В същото време играчите влязоха на въпросния разговор с ръководството, а в крайна сметка до инциденти не се стигна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За такава крута мярка си има сериозна причина.Нищо общо с пари,заплати,премии.Нещо много по-миризливо е и нещо в което са забъркани определени играчи минаващи за лидерите на отбора.Ако шефовете не вземат такива мерки значи са част от порното в Монтана и Каварна,дори не част,а поръчителите направо.Явно дистанцирането на М.М. след годината с медалите им отвърза рецете на някои и се взеха за недосегаеми.
0
 
 
Аз смятам,че ръководството достатъчно добре знаят качествата на Данчо,въпреки,че правят глупости от време на време.Но си мисля,че отстраняването му(четох,че отива в дубала,т.е още е в отбора ако това инфо е вярно) може да не е свързано със спортно-техническите му качества.
+1
 
 
еииий паляциии, подайте си оставки вие! намерихте си изкупителни жертви за безхаберното ви ръководство! с юрука и Домакина ли ще изтриете срама? де*а и безхаберниците!!
0
 
 
То такава глупост няма.Точно пък Д.Юруков да освободят е доказателство за пълно безхаберие на ръководството.Вярно е че не е в форма,но кой е тогава? Аз лично съм отвратен от безумните решения. Най-голямата грешка бе пребързаното изгонване на Кольо Спасов и безкрайното търпение към Прическата. Футболистите за освобождаване са много и то привлечените от Велизар всички до един без Сашо.
+2
 
 
Каква е вината на Юруков ? Той не е за центр. нападател , това го знаят всички ! Защо държаха толкова време Велизар насила ? , какъв в отбора е М.Петков ? , какъв е тоя Будинов ? и т.н.т . Нека ръководството си подаде оставката !!! Във Варна има хора , които не са вдигали щанги , имат мозък повече отколкото на една хлебарка и могат да различат топка от керимида ! Няма как с напълно безхаберни хора , да имаш трайни успехи .
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: