Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море официално потвърди за освободените. Милен Петков също е аут
Автор: Екип Varna24.bg 16:23 / 08.11.2010Коментари (16)2107
© studiodechev.com
От ръководството на Черно море официално потвърдиха, че Никола Домакинов и Йордан Юруков са освободени от отбора. Към двамата играчи се добавя и името на Милен Петков.
Ето и съобщението, което бе пуснато преди минути в официалния сайт на клуба:

След поредната срамна загуба през този сезон с 0:4 от Калиакра , ръководството на ПФК “Черно море" реши да се раздели с 3-а играчи. Това са Йордан Юруков, Никола Домакинов и Милен Петков, чиито договори ще бъдат разтрогнати на 1-ия арбитраж. Шефовете на “моряците" са категорични , че ще разчитат само на футболисти , които се раздават на терена и милеят за зелено-бялата фланелка. В бъдеще ще се дава по голям шанс на юношите от школата на тима , която е една от най-добрите в страната. В този труден момент за клуба нека всички заедно , ръководство, футболисти и фенове да обединим усилията си и да върнем Черно море там където му е мястото , сред водещите отбори у нас.

Пресслужба на ПФК “Черно море







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мокана аз мисля, че имаме ядро от опитни футболисти покрай вратаря Денчев , Жоро Илиев и Александров - Шерифа , Тодор Колев , Дани Димов, Румбата, Капитанов и Камбата плюс юноши от набор 92 и 93 смятам , че ще изградим един добър и сърцат отбор!Да в Пловдив играхме с юноши но тогава те бяха 15 годишни! Аз говоря за гореспоменатите футболисти плюс 17-18 годишни юноши на клуба!Един футболист се изгражда на 17 години!А и нямаме юношеска група , която да не е в тройката, даже набор 94 са лидери в групата!Затова време да се разчита повече на юношите - те са нашето бъдеще!БАТЕ Борисов така направиха и станаха много силен отбор!
0
 
 
Георге, добре е че ходиш, но това не те прави компетентен по всички въпроси. Спомни си, че един път играхме с юноши срещу Локо Пд и записахме най-срамната загуба в историята си. Само с юноши НЕ става. Трябва ядро (скелет ако щеш) от опитни играчи, покрай които юношите могат да се обиграват.
0
 
 
Аз досега съм бил на всички мачове този сезон включително и на контролата в Бранещи, ще бъда и в Стара Загора, каквото и да се случва с отбора!Но не мога да търпя такава позорна игра!!!Вижте юношеските ни групи - няма група , където да не сме в тройката , имаме невероятни таланти и смятам , че ако в Каварна играеха поне 5-6 юноши в титулярният състав + Тодор Колев, Камбата , Дани Димов, Румбата,Денчев,Капитанов най-малкото нямаше да загубим мача, защото подрастващите играчи на 18-19 години имат сърца, а не лайна в гърдите си!За какво са ни наемници и заплатаджии като Юруков,Божилов, Атанасов и т.н. които не се раздават за отбора и срамят зелено-бялата фланелка?За какво?
+2
 
 
Този Жорко Василев е един ,,дървен философ"Най-много страдаме от такива,,разбирачи".Вече изразихме мнение,че не желаем ЧЕРНО МОРЕ да е десети.Това е.Всички други решения са от компетенцията на нашето ръководство за благото на отбора.Стига сме ръсили мозък.Нашата основна цел е да подкрепяме ЧЕРНО МОРЕ на ТИЧА!Другото е прах и пепел.
+2
 
 
За да гонят играчи има причина.ТИМ да гонят един от най-добрите и конвертируеми на пазара играчи без да му искат пари?Я помислете малко дали под пушека няма и огън и дали някои хора не са си правили туй онуй на гърба на Черно Море и нас,докато ние хокахме я Косата,я шефовете...
-2
 
 
Шефовете да не гонят никого!Най-вече Д.Юруков.Новият треньор ще прецени с екипа си със кого ще работи! Не правете грешка след грешка.
-3
 
 
ОСТАВЕТЕ ЮРУКОВ ! ФУТБОЛИСТА НЯМА ВИНА , ЧЕ ГО ПУСКАТ КАТО ЦЕНТР.НАПАДАТЕЛ . НЕГОВАТА СИЛА Е ОТ ВТОРА ПОЗИЦИЯ ! ВИНАГИ СЕ Е РАЗДАВАЛ ЗА ОТБОРА ! ПУБЛИКАТА ГО ОБИЧА ! ТОЗИ ФУТБОЛИСТ ЩЕ НИ ДОНЕСЕ ОЩЕ МНОГО ПОБЕДИ ! МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ А НЕ СЪС ЗАДНИЦИТЕ СИ !!!
+3
 
 
плане, по-точно не бих могъл да го кажа...!!!
+5
 
 
Ех, ех, поне да се бяхме научили от собствените си грешки (говоря за нас феновете). Нашата основна такава е, че вечно даваме акъл, вечно знаем повече. Искахме баскетболния отбор да играе с юноши - ето това се случи - сега не идваме в залата, защото отбора бил много слаб и губел мачовете си. Утре ако се сллучи това, което си написал ще изпаднем и после всички бързо ще забравим, каква велика публика сме.... е, не мислите ли, че е време просто да помълчим....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: