Черно море официално потвърди за освободените. Милен Петков също е аут

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (16)
16:23 / 08.11.2010
2107
От ръководството на Черно море официално потвърдиха, че Никола Домакинов и Йордан Юруков са освободени от отбора. Към двамата играчи се добавя и името на Милен Петков.
Ето и съобщението, което бе пуснато преди минути в официалния сайт на клуба:

След поредната срамна загуба през този сезон с 0:4 от Калиакра , ръководството на ПФК “Черно море" реши да се раздели с 3-а играчи. Това са Йордан Юруков, Никола Домакинов и Милен Петков, чиито договори ще бъдат разтрогнати на 1-ия арбитраж. Шефовете на “моряците" са категорични , че ще разчитат само на футболисти , които се раздават на терена и милеят за зелено-бялата фланелка. В бъдеще ще се дава по голям шанс на юношите от школата на тима , която е една от най-добрите в страната. В този труден момент за клуба нека всички заедно , ръководство, футболисти и фенове да обединим усилията си и да върнем Черно море там където му е мястото , сред водещите отбори у нас.

Пресслужба на ПФК “Черно море


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).