Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Румен Николов и Тодор Колев в игра срещу Миньор
Автор: Екип Varna24.bg 19:17 / 09.11.2010Коментари (9)1628
© Ole-bg.com
Халфът Тодор Колев и нападателят Румен Николов са гласени за титуляри в "Черно море“ за неделното домакинство с "Миньор“. Както е известно, след позорната загуба с 0:4 в Каварна ръководството реши да започне подмладяване на тима. Съществува вариант само единият от двамата да излезе в основния състав, а другият да се появи в игра през второто полувреме. На вратата пък ще се завърне изтърпелият наказанието си Илко Пиргов.
След двата почивни дни утре предобед "моряците“ ще проведат първото си занимание за седмицата – крос в местност около край Варна. Следобед тимът ще наблегне на фитнес.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
къде е оня вазов дето мн защитаваше прическата,даго питам аз сега защто отбора е в това положение.аман от такива разбирковци
+2
 
 
Положението при нас налага да се тестват всички налични футболисти.Лично аз не обичам експериментите,но сега се налага.На практика ние нямаме работеща схема,значи промени трябва да има....Абе да не киснат цяла нощ по чалгатеките-уиски,водка,пури,мастии-10място.Юрука,
в петък сутринта в 6ч.още фиркаше...А цели вече няма.Стига с тази утопия-Европа.Целта е да няма повече срам по селата..
+1
 
 
Нямам нищо против да се пробват юношите даже напротив,но когато имаш цели ЕВРОПА и солиден бюджет за БГ си има време и мачове(за купата и контролите).По-скоро се прави със сателитен отбор това.С възможностите на ТИМ трябваше отдавна да имаме сателит в Б-група.Представителният отбор не е Школа за Треньори като прическата или футболисти дето се учат още и ги чакаме,Ръководство дето няма и най-малки познания от играта!
-1
 
 
Трябва все повече да се разчита на наши юноши, дори защо не се пусне и Капитанов титуляр, както и 2-3ма от набор 92!Смятам че отборът ще играе много по-добре така и ще се изгражда един млад и боеспособен състав!Все по-малко трябва да се залага на наемници!
+1
 
 
Този път съм съгласен със Сирака, макар че на Румен Николов може още да му се даде шанс. Никой не знае вече какви са целите. Да играят мач за мач, пък ще видим. Имаме достатъчно точки, може да си правят експерименти.
-2
 
 
Никога не е късно,но точно тез нестават за ЧМ,ако целите са Европа.
+3
 
 
Това е добре,че са решили да подмладят отбора,но не е ли малко късничко ?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: