Соколите искат скалпа на Поморие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:23 / 20.11.2010
615
Отборът на "Соколите“ на феновете приема днес "Черноморец Поморие“ в исторически 1/16-финален мач за купата на България. Двубоя в Тополи от 13,30 ч. ще ръководи Димитър Андреев (Кърджали). Според регламента при равенство в редовното време следват две продължения, а при ново равенство победителят ще бъде излъчен след дузпи.
"Ще играем със сърце, но ще мислим с главите си и оттам нататък всичко е в нашите крака. Дано имаме и спортно щастие. Нека нашите прекрасни ултраси да знаят, че ще направим всичко възможно, за да ги зарадваме“, заяви за "Народно дело“ Живко Бояджиев.
Треньорът Бойко Каменов призна, че са спокойни и мачът не е по-различен от тези, които изиграха досега. "Ние разполагаме с футболисти, които са участвали в далеч по-сериозни срещи в "А“ група, така че тази е най-обикновена за тях. Освен това не виждам разлика между отборите от "Б“ група и водещите във "В“ група“, каза Каменов.

Съставът
Ивайло Маринов, Мартин Любенов, Радослав Жорев, Венцислав Маринов, Николай Керацин, Георги Бомбов, Марко Илич, Живко Бояджиев, Марин Петров, Иван Караджов, Тодор Радомиров
В групата са още: Станимир Илчев, Станислав Николов, Бойко Косев, Хари Каратерзиян, Петър Алексиев, Кирил Недев, Румен Александров


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).