Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ратников класира Черно море за 1/8-финалите за Купата
Автор: Екип Varna24.bg 15:58 / 20.11.2010Коментари (13)1585
© Ole-bg.com
Черно море успя да извоюва трудна победа с 1:0 като гост над отбора на Монтана и по този начин "моряците" се класираха на 1/8-финал в турнира за Купата на България. Единственото попадение в срещата вкара Даниил Ратников. Той се разписа още в деветата минута на двубоя. С днешата победа Черно море донякъде успя да си отмъсти за тежката загуба с 4:0, която Монтана им нанесе в мач от първенството на "А" група.

Съставът на Черно море: Пиргов, Дяков, Адемар, Тиаго, Ал. Александров, С. Александров, Стоянов, Димов, Георгиев, Ратников, Божилов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Абе не го възхвалявайте чак толкова много този Ратников не е нищо особенно просто изпъква на фона на слабата форма на отбора.Няма нищо общо с класата на кривия или Г.Илиев.Иначе съм съгласен че прическата го заби несправедливо.
+3
 
 
ДО РЪКОВОДСТВОТО НА Ч.МОРЕ : АКО ДОПУСНЕТЕ РАТНИКОВ , ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАН И В ПОСЛЕДСТВИЕ ИЗГОНЕН КАТО КРИВИЯ , ЩЕ ДОКАЖЕТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ , ЧЕ СТЕ ПЪЛНИ ИДИОТИ !!!
+2
 
 
Има да си скубем косите от яд заради тъпата прическа, дето го заби на пейката....
+3
 
 
Аз пък най-много се изкефих, че Ратничето натри носа на онова ОГРОМНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ косата.
0
 
 
С Ратников на терена и с Жоро там вместо Стънката просто ще разцепим мизерните говеда,да не говоря пък каква ще е съдбата на Цурка....тяхната защита Ратников ще я цепи с пасовете си като дантела.този отбор се нуждае от Миро Манолов и от Жоро вместо Станислав като играчи,един свестен треньор и няма да има спирачки!
+1
 
 
Ратников е най-големият.Аз лично искам Левски.Говедата играят на 01.12 с белгийците и ще са ни много удобни така или иначе трябва да се премине през някой от шопите.
+3
 
 
Браво МОРЯЦИ!Да имаме такива момчета като Даиило,Румбата,Капитанов и да берем срам по селата.Както и да е....БРАВО на всички от ЧЕРНО МОРЕ.
+3
 
 
естонския магьосник продължава да ни радва.Ах колко тъп беше Косата,или инатест,или просто му беше кеф да се прави на интересен да държи този играч дори извън групата!?Та той е единствения ни играч с пас и идея,единствения,който може да замести Алекс и това се вижда!Браво Ратников,браво на целия отбор!Честита победа
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: