Георгиев и Божилов отнесли балтии, Сашо може да бъде наказан

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:40 / 22.11.2010
854
Халфът на "Черно море“ Даниел Георгиев бе жестоко ритнат от съперник в края на първото полувреме на двубоя за Купата в Монтана и доигра срещата с болки в коляното. След мача Даниел е налагал с лед мястото, а вчера участва във възстановяването в "Азалия“ и ще е готов за гостуването на "Берое“ в събота. Здрава балтия отнесе и Георги Божилов, който бе сменен през второто полувреме. Днес "моряците“ имат почивен ден, а утре ще е първото им занимание за седмицата.
Десният бек на "Черно море“ Сашко Александров пък ще бъде наказан за един мач, ако се окаже, че жълтият картон, който получи в Монтана, е пети за него. На "Тича“ обаче се надяват, че е възможно картонът да се окаже четвърти, тъй като в протокол от предна срещи защитникът не
е сред официалните предупредени, въпреки че на терена останало съмнение, че реферът го е декорирал в жълто. Ако Сашко бъде наказан, ще пропусне съботното гостуване на бившия си тим "Берое“. 



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).