Барчовски вика Желев и Илиев в националния, ако продължават с добрата игра

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:55 / 22.11.2010
392
Талантите на "Евроинс-Черно море“ Тихомир Желев и Симеон Илиев ще попаднат в разширения състав на националния отбор на България по баскетбол за мъже. Това обяви пред "Народно дело“ селекционерът Росен Барчовски. Той е доволен от представянето на двамата и призна, че ако продължават в същия дух, със сигурност ще ги повика. Барчовски е категоричен, че ще разчита и на Александър Янев, който вече игра в няколко мача от европейските квалификации. Талантите от морската столица се представят силно в Националната лига, като въпреки крехката си възраст постигнаха три победи в първите шест мача.
"По състава нищо не може да се говори в момента, но съм доволен, че се появяват млади състезатели. Вече няколко кръга се получават интересни мачове. Ще спомена няколко имена с риск да пропусна някои състезатели. Основно в "Евроинс-Черно море“ някои баскетболисти са приятната изненада за много хора. Аз обаче очаквах тяхното израстване. Става дума за Симеон Илиев, Тихомир Желев и, естествено, Александър Янев. Ще спомена също Цветелин Иванов и Христо Захариев от "Черноморец“ и Станислав Ваклинов от "Рилски спортист“. Това са млади играчи, които показват доста талант и сравнително постоянни игри в началото, което е положително. При всички положения, ако продължават така, ще попаднат в разширения състав на националния отбор“, заяви Барчовски, който бе във Варна за семинара на треньорите от Източна България.


Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).