Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Автор: Георги Куситасев
Коментари (0)
15:12 / 04.05.2024
1484
Григор Димитров ще стартира на започващия следващата седмица пети турнир за годината от сериите "Мастърс 1000", който ще се проведе в Рим, Италия.

Българинът ще бъде номер 10 в света от понеделник, но има шанс да влезе в първите осем в жребия за надпреварата в италианската столица, установи проучване на "Фокус" (Молим колегите от други сайтове да цитират източника на новината!). Жребият ще се тегли също в понеделник.

Това може да е от полза на първата ни ракета, защото ще го лиши от възможност да срещне "Топ 8" играч преди фазата на четвъртфиналите.

За мометна е ясно, че Карлос Алкарас, който е номер 3 в света, няма да участва поради контузия.

Това праща Димитров на сигурна 9-а позиция в жребия за момента.

Световният номер 2 Яник Синер напусна контузен турнира в Мадрид, а с оглед факта, че Откритото първенство на Франция "чука на вратата", може да видим и още един от големите да пропусне състезанието е Рим. Същото направи и четвъртия Даниил Медведев от Русия, който се отказа след сет пасив от двубоя си с Иржи Лехечка от Чехия на четвъртфиналите в испанската столица.

При отказ на само един от тези пред Димитров в класацията, то родният състезател би трябвало да влезе сред първите 8 поставени.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).