Осъдиха фенове на моряците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:31 / 29.11.2010
852
Районният съд Стара Загора състави актове по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия и наложи административни наказания на осем от десетте задържани в събота за футболно хулиганство привърженици на Черно море, съобщи пресцентърът на ОД на МВР. На осем души са съставени актове и са наложени различни по размер глоби, а на петима - забрана за посещения на спортни прояви в страната и в чужбина за срок от 1 година. Срещу двама пък са образувани досъдебни производства за хулиганство.
От Националния фенклуб на моряците разкриха интересни подробности за поведението на полицията. Стана ясно, че полицейско куче е ухапало шефа привържениците Иван Михайлов по време на сблъсъка между ултраси и полицаи, а други двама фенове от Варна са с разбити глави. Те са били откарани в болница, където им е оказана помощ. От щаба на моряците пък изразиха недоволството си от това, че са били псувани зверски дори от възрастни фенове на старозагорци.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).