Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гаф на bTV издаде финала на "Ергенът"
Автор: Екип Varna24.bg 22:08 / 16.05.2024Коментари (0)3410
©
Дългоочакваната и много рекламирана развръзка на третия сезон на "Ергенът" се случи още преди финалния епизод на предаването да бъде излъчен. Това се случи след гаф на bTV, които публикуваха в платформата си bTV Plus интервю с една от отпадналите участнички, в която тя споделя разочарованието си от случилото се във финалния епизод.

Във видеото Магдалена, която е една от двете финалистки във формата, разговаря с водещия Наум Шопов. От разговора им става ясно, че тя е разочарована от случилото се на последната "церемония на розата", на която ергенът Алек трябва да избере една от двете дами за своя половинка.

"Със сигурност е нещо, което не съм очаквала. По никакъв начин няма да упреквам Алек за неговото решение. По никакъв начин не смятам да осъждам Aлек, но в крайна сметка не мога да скрия разочарованието си от това, че той просто не се появи", казва Магдалена.

"В крайна сметка аз проявявах смелост два месеца, бях искрена и напълно открита с него. Очаквах просто да се появи, щях да приема всяко едно негово решение, щях да го уважа, очаквах той да дойде и да ме погледне в очите", допълва още тя.

Видеоклипът вече е изтрит от платформата на bTV, но се разпространява в социалните мрежи. Там има и аудио запис от интервю на водещия с другата финалистка - Надежда, която също е разочарована от финала.

"Имах възможността доста време да помисля за цялата ситуация и неговата постъпка. Минавах през различни емоции, спомням си, че ми беше доста мъчно и доста обидно, че [Алек] не се изправи пред нас. Сега вече, след като мина доста време, осъзнавам, че може би на него не му е било лесно да ни поднесе тази информация", посочва тя.

От двата разказа става ясно, че в крайна сметка изглежда ергенът не избира нито една от двете останали претендентки за сърцето му. Промо клипът на bTV за финалния епизод обещава, че "голямата развръзка предстои", пише "Булевард България". На него има откъс от сцена, в която двете финалистки Магдалена и Надежда, облечени в официални рокли, застават една срещу друга и изглеждат объркани от въпросната ситуация.

Изтичането на толкова голям спойлер предизвика разочарование сред някои от потребителите в социалните мрежи, които отправят остри критики към продукцията.

Премиерата на последния епизод от третия сезон на риалити формата все пак ще се излъчи в четвъртък вечер. В него ергенът ще запознае последните две останали жени със своята майка.



Още по темата: общо новини по темата: 5897
03.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
01.07.2024 »
27.06.2024 »
24.06.2024 »
предишна страница [ 1/983 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Войната в Украйна
Конфликт Израел-Газа
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: