"Спартак" Варна изненада със съобщение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:08 / 17.05.2024
1300
Изненадващо, с оглед на постигнатите резултати, "Спартак“ Варна и Росен Кирилов се разделят. Това стана ясно от изпратено съобщение до медиите от варненския футболен отбор. Ето и целия текст:

Уважаеми привърженици на "Спартак“,

През изминалите няколко месеца, от както пое тима, Росен Кирилов и неговия щаб не само изпълниха задачата, която им бе поставена - първото място в шампионата и завръщане в Първа лига, а изградиха отбор и колектив, който постигна победи с убедителна игра и стил, с който всички привърженици могат да се гордеят.

След проведена среща и разговор със старши треньора Росен Кирилов бе взето решение той да води представителния отбор на клуба до края на настоящия сезон във Втора лига.

Ръководството на "Спартак“ изказва своята благодарност на Росен Кирилов за работата му и професионалното му отношение към клуба и задълженията си, като му пожелава успех в треньорската му кариера.

Ръководство на ФК "Спартак“ Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).