Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евтим Милошев имал връзка с жената на подземен бос?
Автор: Екип Varna24.bg 15:18 / 18.05.2024Коментари (0)1336
© vladimirkaramazov.com
Когато служебният премиер Димитър Главчев обяви при президента, че Евтим Милошев ще е новият министър на туризма, сценаристите на Слави се изкикотиха като ученички. Ясно е защо! Бяха колеги дълги години. Милошев е сред създателите на култовото предаване Ку-ку, работил е още в Каналето, Хъшове, за малко в Шоуто на Слави.

Дългият и служебният министър откровено не се обичат. Слави дори пусна ехиден коментар по негов адрес: "Лицето Евтим Милошев разбира от туризъм, защото сигурно е турист“. Милошев отрича да има проблеми: "Никога не сме се карали!“.

Днес той е сред най-успешните тв продуценти, като под шапката на компанията му се появиха някои от най-гледаните сериали у нас като Откраднат живот, Дяволското гърло и излъчваният в момента Есента на демона. Продуцира и смешното шоу Комиците, пише Галерия.

Евтим е студент на 22 години, когато Мадлен Алгафари го хваща за ръчичка и го води в легендарното шоу Ку-ку, което чупи рейтинги по БНТ. Тогава израсналата във Враца красива психоложка е още само гадже с редактора на шоуто Нидал Алгафари.

Мадлен забелязала таланта на младия геодезист в аматьорско изпълнение в студентски куклен театър в Алма Матер. Милошев е първият луд репортер в историята на бг телевизията. Инженерът по образование бързо се издига в артистичните среди и не работи по професията нито ден.

Самобитното му чувство за хумор разсмива дамите до сълзи, а джентълменското му отношение подкосява коленете им. Милошев може да се похвали със завидна любовна биография, като общото между всичките му жени е, че до една са красавици. С Рачков също са баджанаци. Милошев от години живее на семейни начала с Христина Апостолова – бивша на комика и майка на сина му Димитър Рачков – младши.

Евтим и Христина имат и общо дете – Петър. Продуцентът кръстил наследника на баща си и малкият носи и трите му имена – Петър Евтимов Милошев.

Евтим е делил обща жена и с боса Таки. Продуцентът имаше дълга връзка с бившия топмодел Боряна Шехтова, която е жената до Таки и майка на децата му. Боряна го напуска навремето именно заради криминалния герой.  

Малцина знаят, че продуцентът е имал връзка и с дъщерята на актрисата Гинка Станчева – Ермелина, която от години живее в Италия.

Евтим пази топли спомени и от аферата си с журналистката от БНТ Евгения Атанасова, позната от предаванията Панорама, Екип 4. Петя Григорова е сред завоеванията му, която блестеше като синоптичка по Нова телевизия. Тя го направи баджанак с покойния вече бизнесмен Христо Сираков.

С актуалната си половинка Христина се запознават в Доминикана, докато снимат един от сезоните на Сървайвър. Милошев е продуцент, а тя част от сценарния екип. Любовта им пламва бързо, като тогава Апостолова е все още с Рачков. Няма драма обаче при раздялата, всички запазват добри отношения. Рачков – младши и Петър растат заедно, както подобава за братя.



Още по темата: общо новини по темата: 5897
03.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
01.07.2024 »
27.06.2024 »
24.06.2024 »
предишна страница [ 1/983 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Войната в Украйна
Конфликт Израел-Газа
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: