Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тежка катастрофа с камион е причината за напълняването на Геро
Автор: Екип Varna24.bg 18:06 / 18.05.2024Коментари (0)1381
©
Герасим Георгиев-Геро е чисто нов човек! Актьорът ударно отслабна за ролята си на водещ в шоуто "Като две капки вода“ и изглежда, че най-сетне печели битката с килограмите.

Геро е свалил около 20 килца и вече се чувства далеч по-добре в тялото си. Това доведе до много спекулации как е успял да се стопи толкова бързо, но в крайна сметка самият актьор изплю камъчето в предаването "На кафе“.

Първоначално Геро се пошегува, че Рачков му е казал да се вземе в ръце, и той затова слабее, но после даде сериозен отговор.

"Спазвам някакъв режим, но генералното е, че си направих бариатрична операция в София при доцент Гроздев. Сега спазвам режим. Всичко е наред, под контрол, без рискове и се чувствам добре“, заяви актьорът.

Въпросната операция прави ефективни промени в храносмилателната система, за да подпомогне намаляването на теглото. Бариатричната хирургия използва различни техники за намаляване на обема на стомаха или ограничаване на усвояването на хранителни вещества от червата, или комбинация от двете.

49-годишният актьор не е имал проблеми с килограмите до момента, в който не претърпява тежка катастрофа. През 2000 г. край Казанлък той се удря в камион в насрещното движение, като вината е изцяло на шофьора на тежкотоварното превозно средство. Зад колата на Геро се движат неговите родители, които изпадат в шок, когато виждат как синът им катастрофира. За щастие, Геро се отървава без сериозни травми, но стресът е огромен. Той дори ходи при известна турска баячка, която му лее куршум и му помага да преживее кошмара. Въпреки това след катастрофата Геро започва ударно да пълнее, което му създава проблеми.

Спортът също не е чужд за Геро. Дълги години той тренира футбол, борба и танци, но спира активно да спортува, след като къса ахилес. Футболът остава голяма страст за актьора, който е заклет фен на "Левски“ и "Манчестър Юнайтед“. Геро дори на няколко пъти посети стадион "Олд Трафорд“ в Англия, като също така не пропуска мач и на "сините“ от София.

Преди две години Герасим се зае със сериозно фитнес предизвикателство. което също му помогна в борбата с килограмите. Той бе първият участник в кампанията Get in Shape (Влез във форма - от англ.) на webcafe, която има за цел с вдъхновяващи примери на популярни лица да насърчи повече хора да обърнат внимание на физическата си форма.

"На човек трябва да му се даде рамо, опора, малко трябва каза тогава Геро.  Видях един ведри, млади и сериозни хора, които искат да ми помогнат. Движението е много важно, това е добро начало и съм амбициран да вляза във форма. "До определена възраст винаги съм бил активно спортуващ човек. Години наред танци борба, футбол. Уикендите сме ритали с часове. Но в един момент пострадах от скъсване на ахилесовото сухожилие, после претърпях катастрофа, която ми обърна метаболизма, и лека-полека взех да занемарявам нещата.“

Все пак фитнесът и хранителният режим не са достатъчни и Геро се решава да направи операцията, като резултатите от нея са повече от впечатляващи. Актьорът получава подкрепата и на съпругата си Цвета, с която са заедно от дълги години и имат вече пораснала дъщеря "Геро е един нормален съпруг и баща - казва за него Цвета. Разликата е, че е зает и го виждаме по-рядко у дома Пътува постоянно, а аз съм с ненормирано работно време и това поддържа брака ни."



Още по темата: общо новини по темата: 5897
03.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
01.07.2024 »
27.06.2024 »
24.06.2024 »
предишна страница [ 1/983 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Войната в Украйна
Конфликт Израел-Газа
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: