Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев, а две румънки се вихрили на купон
Автор: Екип Varna24.bg 10:34 / 20.05.2024Коментари (0)1467
©
Петър Дочев изплащал жилищен кредит с помощта на квартиранти. Актьорът и тв водещ пускал две от трите спални в апартамента си в сайт за краткосрочни наеми, за да покрива заема си. 

Наложило се, тъй като актьорът, който води с Деси Стоянова предаването "Преди обед" по Би Ти Ви, закупил просторния си апартамент в доста труден момент – малко преди да остане без работа и пандемията да връхлети.

Тогава Петър бил кадър на Младежки театър "Николай Бинев", но преценил, че е най-добре да внесе промяна в професионалния си път. За лош късмет уцелил тъкмо периода, в който коронавирусът набирал скорост. Представите му, че бързо и лесно ще си намери ангажименти, вероятно са се разминали болезнено с реалността. 

Актьорът бил в доста сложна ситуация, тъй като освен да се издържа, се нуждаел от средства и да покрива внушителния кредит, който изтеглил за четиристайния си апартамент. Дочев изобщо не се шашнал, нито депресирал или отчаял. Даже не се притеснил. Актьорът приел ситуацията като предизвикателство – такива винаги посрещал смело, дори приветствал в живота си. 

Затова дори, когато нямал сигурни доходи и яснота какво ще прави, той си позволявал да отказва ангажименти, които не му допадали. Нагласата, че ще се справи, вероятно е помогнала, защото Петър Дочев наистина бързо намерил начин да осигури нужния си месечен бюджет.

Присъединил се към популярна платформа, в която собственици на апартаменти отдават имотите си или само стаи в тях под наем за кратък период, като в хотел. Скоро днешния тв водещ започнал да посреща квартиранти, които пренощували в двете свободни спални в жилището му. Освен че печелил добре и успявал да покрива разходите си, както и да изплаща кредита си, актьорът отчел и друг позитив, а именно запознанаството си с хора от различни краища на света.

Много от тези срещи били доста цветни и запомнящи се, а с други пък се прераснали в приятелства, които продължават и днес. Петър Дочев имал гости от Япония, Холандия, Индия, Исландия, Сингапур, Румъния и други държави. Отдавал спалните в апартамента си под наем в продължение на 2-3 години, благодарение на което напреднал с изплащането на кредита си.

Тъкмо заради добрата доходност на начинанието си и обогатяването на житейския си опит покрай запознанството си с различни хора и тяхната култура, Петър Дочев се връща с умиление към този период. В него не липсвали обаче и кризисни ситуации. Веднъж актьорът имал двама афганистанци за квартиранти, които трябвало да пренощуват в апартамента му преди да продължат пътуването си. Когато се прибрал вечерта, младият хазяин ги заварил с дама. Веднага заподозрял, че е проститутка. Оказал се прав. Петър я подканил да си ходи, след което провел принципен разговор с афганистанските си гости за правилата.

При друго свое прибиране вечер пък, след актьорски ангажименти, водещият бил посрещнат от оглушутелна музика и линии кокаин на холната маса. Купонът бил устроен от две дами от Румъния, които междувременно се настанили в една от спалните в апартамента му. Петър Дочев прекъснал партито без скандали.

В последвалия разговор с тях, той бил впечатлен от една от дамите и по-точно от артистичността й. Споделил й го, а месеци по-късно, когато Дочев вече бил водещ на "Преди обед" по Би Ти Ви, получил смс, в който въпросната дама му благодарила. Замислила се върху преценката му, че е родена актриса и в резултат се преквалифицирала и вече има първа роля в спектакъл.

Освен с отдаване под наем на спални от апартамента си, Петър Дочев закърпвал бюджета си и с инвестиции в акции. Актьорът открай време се интересува от финанси и възможностите за онлайн търговия. Не е на високо професионално ниво, по-скоро му е хоби, което се оказва задоволително доходоносно. Петър Дочев не предприема големи финансови рискове. Инвестира дългосрочно, като в повечето случаи се консултира с приятели, които са професионалисти в сферата, пише HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 5897
03.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
01.07.2024 »
27.06.2024 »
24.06.2024 »
предишна страница [ 1/983 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: