Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездите, които отказаха да правят секс преди брака
Автор: Екип Varna24.bg 16:15 / 29.05.2024Коментари (0)1394
©
Може би ще предположите, че заради множеството им екранни партньори и секси текстове на песни, тези известни личности правят тонове секс, но това не винаги е така.

Сексът е много интимен момент между двама души и е избор на дадената двойка дали ще му се отдаде или не. 

Оказва се, че има доста звезди, които са решили да изчакат до първата си брачна нощ, за да консумират връзката си и са споделяли това свое решение в интервюта.

Някои са го направили по религиозни подбуди, а други просто са чакали подходящия човек.

Днес ще ви покажем кои са тези звезди и ще ви разкажем защо са взели това решение.

Марая Кери и Ник Канън решават да почакат със секса заради общата им вяра. "И двамата имаме сходни вярвания и смятаме, че ще е по-специално, ако изчакаме след брака, разкри певицата през 2008-ма".

Тина Фей - комедийната актриса наскоро призна, че е загубила девствеността си на 24, след като се е омъжила за съпруга си Джеф Ричмънд. "Просто не можех да се отпусна по-рано, вярвам в християнските ценности."

Миранда Кър и Еван Шпигел - основателят на Snapchat и моделът на Victoria's Secret са изчакали да се оженят, за да консумират брака си. Самият Шпигел потвърди, че са традиционалисти и ще почакат. Малко след сватбата Миранда обяви, че е бременна.

"Девствеността може да бъде нещо готино и секси", споделя Джесика Симпсън в интервю през 2000г. Тя никога не се е притеснявала да каже, че е оставила секса за след брака. "Девствеността ми е нещо важно за мен, не винаги е лесно, но според мен си струва."

Само няколко месеца след началото на връзката им, певицата Сиара и спортистът Ръсел Уил си обещаха, че няма да правят секс преди брака, а самият брак стана реалност през 2016-та. Самата Сиара призна следното: "Вярвам, че първо трябва да се фокусираме върху приятелството и изграждането на здрава и стабилна връзка, другите неща идват след това.

Хилъри Дъф е споделяла, че за нея сексът не е толкова важно нещо и не ѝ е било трудно да чака до сватбата. "По-трудно е, когато вече си голям човек и имаш приятел, но девствеността е нещо, което харесвам, това е част от мен. В края на краищата това не е и чак толкова голяма работа, защото в днешно време вече всеки е спал с всеки."

Адриана Лима - ангелът на Vistoria's Secret разкри през 2006-та, че е решила да запази секса за след брака. "Сексът е нещо, което е хубаво да остане за след сватбата и приятелят ми трябва да уважи този мой избор. Ако един мъж не ме уважава, то той не ме заслужава. По това време тя беше с баскетболиста Марко Ярич. Двамата се ожениха през 2009-та година, но се разведоха 2 години по-късно.

Джулиан Хю - това, че не правиш секс, не значи, че не можеш да изследваш сексуалността си. Танцьорката Джулиан Хю също е изчакала да се омъжи, за да консумира брака си. "Това е индивидуален избор на всеки човек, но мисля, че засилва връзката. Не искам да налагам избора си на никой, но смятам, че това  е едно добро решение."

Лиса Кудроу - актрисата от "Приятели" се е въздържала от секс до 1995г., когато се омъжва за съпруга си Майкъл Стърн. "Не знам дали мога да бъда определена като консервативна, но се страхувах от секса. Исках да изчакам правилния човек и никога не съм съжалявала."

Брук Шийлдс споделя, че подбудите ѝ не са били религиозни, а просто се е срамувала и притеснявала от тялото си. Ето защо звездата е изгубила девствеността си на 22, пише Edna.bg. 

"Имаше огромно напрежение върху мен, всички ме познаваха, а аз бях несигурна. Иска ми се да се беше случило по-рано в живота ми, защото преживяването щеше да ми позволи да опозная себе си повече и по-бързо."



Още по темата: общо новини по темата: 5897
03.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
01.07.2024 »
27.06.2024 »
24.06.2024 »
предишна страница [ 1/983 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: