Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето защо Миро не е в "Гласът"
Автор: Екип Varna24.bg 14:25 / 10.06.2024Коментари (0)1286
©
Страстта на Миро към популярната сред звездите църква "Пробуждане" му изяде главата в "Гласът на България". Звездата си е позволявал непрекъснато да агитира участници и публика да се включат в религиозната организация, която си е чиста секта, както прави и на собствените си концерти. В Би Ти Ви били скандализирани и решили да го заменят с далеч по-обрания в поведението си Владимир Ампов-Графа.

Графа се завръща в "Гласът" след три сезона отсъствие, съобщиха преди дни от телевизията. Не обявиха обаче, че той сменя Миро, нито казаха каква е причината да се откажат от услугите на Каризмата. А тя е доста сериозна. През цялото си предишно участие в шоуто музикантът си е позволявал открито да произнася дълги речи и да агитира всички в залата да посетят поне една сбирка на църква "Пробуждане", в която редовно ходи. Тя е ръководена от любимия му пастор Максим Асенов и неговата жена.

В "Пробуждане" не само се молят на Бог, а и събират солидни суми от вярващите, организират им семинари и конференции за пробуждане на таланта, изявяване на лидера в тях и всякакви подобни неща, с които се занимават и родните инфлуенсъри, само ги поставят под маската на християнството. Разбира се, нищо от тези събития не е безплатно. Билетите стигат до 299 лева, а Миро използва платформата на Би Ти Ви, за да промотира тази организация. 

Тези отклонения от музикалната тема са били изрязани при монтажа, твърдят пред "Уикенд" източници от кухнята на предаването. По време на концертите на живо обаче, които са последните два за сезона, целият екип е треперел, че певецът може отново да запее познатата песен за "пробуждане" на хората.

Въпреки всичко тази година името му отново е било сред спряганите за предстоящия 11-и сезон на "Гласът на България". Миро сам е предизвикал зачеркването си, когато през февруари се яви на участие в най-голямото страшилище за Би Ти Ви – шоуто "Като две капки вода" на конкурентите от Нова телевизия. Музикантът влезе в специалното благотворително издание, което подгря основния сезон – "Като две капки вода за всяко дете".

Това е била капката, заради която чашата на търпението в Би Ти Ви е преляла. Известно е, че там много държат лицата на основните им формати да не се появяват в други телевизии. Затова преди време Любо Киров пропусна участие при Маги Халваджиян, когато беше треньор в "Гласът".

Това участие беше обявено в "Капките", но на следващата седмица, когато трябваше да се случи, музикантът го нямаше. След това той обясни, че договорът му в Би Ти Ви го забранявал. В края на сезона Любо напусна, за да е свободен да участва във всички предавания, в които го канят, и тази пролет влезе в журито на "Капките".

За Миро ограниченията на Би Ти Ви явно нямат тежест. Той се появи в "Капките", пя на сцената на шоуто и по този начин си отряза пътя към предстоящия сезон на "Гласът", който и без това е бил със спусната наполовина бариера. В Би Ти Ви са му вдигнали мерника заради сектантските залитания, а след като неглижирал и договора си, вече било ясно, че ще търсят човек, на когото могат да разчитат повече отколкото на иначе талантливия Миро.

Самият певец в сряда обяви, че договорът му за предишния, 10-и сезон на "Гласът" всъщност е бил ексклузивно и само за конкретното издание, което беше юбилейно. След това го били поканили и за предстоящия 11-и сезон, но "предложението, което ми оправиха, не ме устройваше; контрапредложението, което аз им отправих, пък не устройваше тях", каза музикантът във видео, което сподели с феновете си в социалните мрежи. Намекът е, че проблемът е бил финансов. 

По информация на "Уикенд" обаче в телевизията са държали да включат в договора изискване Миро да не гостува в конкурентни телевизии и да не прави религиозни агитации пред камерите на "Гласът". Понеже не се разбрали, двете страни скъсали отношенията си, въпреки че певецът твърди, че пазел топли чувства към предаването и даже му пожела успешен нов сезон. 

Влади Ампов от друга страна е човек, на когото телевизията винаги е разчитала в шоуто. Той е бил треньор там от четвъртия до седмия му сезон и никога не е създавал проблеми. Бил е изключително дисциплиниран, точен в работата си и обран в поведението си. От неговия отбор излезе победителят в сезон 6 – Атанас Каталиев, който след това имаше общи проекти с Графа.



Още по темата: общо новини по темата: 5897
03.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
01.07.2024 »
27.06.2024 »
24.06.2024 »
предишна страница [ 1/983 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: