Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (9)
Питбула с прогнози за предстоящото бойно шоу на 6 юли във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:26 / 05.07.2024Коментари (0)1084
©
Очаквам с нетърпение SENSHI 22. Има много интересни срещи, които са обявени. Аз, разбира се, гледам основно българите, защото с тях имаме по-близки отношения – познаваме се, тренираме заедно. Това заяви Владимир Вълев-Питбула пред “България сутрин" по Bulgaria ON AIR, който направи своя голям бенефисен мач на предишното издание на галавечерта. Сега Вълев отново ще присъства на бойното шоу на 6 юли от 18:30 часа в Св. Св. Константин и Елена, за да подкрепи българските бойци. Той направи и прогнози за това, което предстои на SENSHI 22. Билети за бойното шоу се продават в мрежата на Eventim.bg.

“Атанас Божилов да играе за Европейска титла, той е много добър състезател, класен. За мен е един от най-атрактивните на ринга и със сигурност ще бъде страхотно да го гледам и да видя как ще се представи", каза Вълев.

По отношение на втората защита на Европейска SENSHI титла, която предстои за Едуард Алексанян, Питбула отсече: “Имах възможност да наблюдавам Едуард в самата подготовка. Добре подготвен е. Той е Mr. Action – точно това очаквам от него на ринга".

На въпрос дали може да очакваме нокаут от Алексанян, Владимир Вълев отговори: “Не мога да кажа дали ще победи с нокаут, Едуард може да го направи, достатъчно подготвен е да го направи. Важното е, че мачът със сигурност ще бъде атрактивен, защото противникът му го предизвика преди мача, имаше закачки и закани в социалните мрежи, така че ще бъде много интересно и призвовам всички да отидат и да подкрепят както Едуард, така и другите ни бойци".

Днес ще се проведе и официалният кантар и пресконференция на SENSHI 22 – от 18:30 часа на плажа пред ресторант “Море" в Св. Св. Константин и Елена, където Атанас и Едуард също ще споделят своите очаквания за двубоя.

Владимир Вълев-Питбула ще гледа с интерес и мача на Драгомир Петров, който на SENSHI 22 ще направи завръщане след тежка загуба и шестмесечна пауза. “Надявам се да се е възстановил не само физически, но и психически и му пожелавам успех.

В интервюто си Bulgaria ON AIR Питбула разказа и за това как усеща промяната му от състезател към треньор. “В треньорската професия е по-трудно, защото има моменти, в които не мога да направя нищо отвън и това ми пречи, натоварва ме повече", каза Вълев.

Той обясни, че като треньор това, което най-много иска да предаде на своите ученици е вярата, постоянството и силата да се борят за своите мечти.

На въпрос с какво SENSHI е по-различна верига от всички останали и защо всеки, който веднъж е стъпил на ринга го твърди, Вълев отговори: “Има една енергия, която не може да се опише. Аз самият исках да я усетя, затова исках да се върна след толкова години пауза. И наистина емоцията беше неописуема", каза Вълев и продължи:

“Това е една много голяма стъпка към големия спорт, много голямо стъпало. SENSHI е една от топ веригите за мен в света. Отделно лагериte, които KWU SENSHI организира допринасят наистина много за развитието на самите спортисти. Идват различни треньори, на най-високо ниво. Отделно спарингите, които състезателите правят помежду си, са също много полезни за развитието им". Цялото интервю на Владимир Вълев-Питбула може да гледате ТУК.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Над 50 гребци от страната ще мерят сили в регата "Черно море"
Ватерполистът Иван Дараданов: "Комодор" е кауза, която ражда щастливи личности!
Хандбалният Шумен 61 се изправя срещу Спартак Варна
Нова придобивка за Музея на спорта във Варна
Федерацията по вдигане на тежести обявява фалит! Карлос Насар може да не вдига на Световното!
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: