70 тенисисти се включиха в турнир за любители във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:30 / 10.07.2024
1128
16-ото издание на турнира предложи оспорвани мачове на тенис кортовете "Супер спорт", в  курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена през изминалия уикенд. Някои от най-изявените представители на любителския тенис в България за поредна година се включиха в турнира.

Победителите бяха излъчени на сингъл и двойки мъже. "Всички двубои преминаха в духа на спортната игра, а най-много атрактивни моменти имаше по време на четвъртия финал“, отбелязват организаторите.

След много оспорвани мачове на сингъл купата на победителя отиде при Християн Манолов, негов съперник на финала бе Петър Станев.

При двойките мъже победата е за Мартин Младенов и Радослав Иванов. Техни подгласници станаха Иван Канечев и Евгений Полшников.

Победителите и финалистите получиха купи осигурени от Дирекция Спорт към Община Варна, предметни награди и ваучери за почивка, осигурени от хотел Приморски, А1 и Aquahouse Thermal & Beach.

16-ият тенис турнир "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024 по традиция беше организиран със съдействието на Тенис клуб "Супер спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).