Юноша на Черно море отива на проби в Германия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:47 / 04.01.2011
1096
Юношата на "Черно море“ Венцислав Ганчев замина на проби в третодивизионен немски клуб вчера. Както е известно, през есента той игра като централен защитник в "Шабла“. "Шансовете му да подпише договор са много добри и дано има късмет да го направи“, пожела му треньорът на шабленци Митко Пантев.
Междувременно друг юноша на "Черно море“ и настоящ халф на "Шабла“ - Дилян Георгиев, също е получил оферта от Германия. Дельо е желан от TSV “Елбе Акен“, където ритат бившите му съотборници от дубъла на "моряците“ Севдалин Стайков и Ивайло Станчев. Двамата ще останат най-малко до лятото, а след добрите им изяви интерес към тях проявяват вече отбори от по-горни дивизии.
"Бил съм треньор и на тримата в дубъла на "Черно море“ и смятам, че можеха да получат шанс и в представителния тим. Специално Стайков е интересен централен защитник, а на този пост сега разполагаме само с Александър Александров и Танко Дяков. Дельо пък е способен ляв халф“, коментира за "Народно дело“ Тодор Марев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).