Четирима нови почват в Черно море на 10 януари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:08 / 05.01.2011
1415
Четирима нови футболисти ще се явят на първата тренировка на "Черно море“ през зимната подготовка. Старши треньорът Стефан Генов събира варненци на 10 януари на стадион "Тича“. Имената на двама от новите вече бяха обявени – юношата на ЦСКА Атанас Зехиров и Веселин Марчев, който през декември разтрогна договора си с "Локомотив“ (Пд). Другите двама са защитник и нападател, чиито имена Стефан Генов на този етап не пожела да обяви. Ясно е само, че са българи. Наставникът на "моряците“ не смята да привлича чуждестранни състезатели засега. "Наблюдавал съм доста дискове с футболисти от чужбина, но досега не съм видял някой, който да е по-добър от българите. А именно това ще е определящо в избора ми“, заяви Генов.
Стана ясно, че на първото занимание на "Тича“ се очаква и нападателят Васил Тачев, който има шест гола в последните шест мача на юношите (до 19 г.) на "Черно море“. Освен него с първия състав ще започнат още трима или четирима от юношите на тима, както Стефан Генов бе обявил още през декември.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).