Черно море без Сашо Янев в Ямбол, Желев и Цонков под въпрос

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:42 / 06.01.2011
663
Варненският баскетболен тим "Евроинс-Черно море“ ще играе в Ямбол без най-добрия си играч – национала Александър Янев. 20-годишният състезател има възпаление на сухожилие и е получил почивка от треньорския щаб. "Тази контузия мъчи Сашо от доста време насам. Отдавна знаехме, че му трябват 10-15 дни почивка, за да се възстанови напълно. Кратката почивка по Нова година беше идеалният вариант, съчетана с пропускането на този мач. Така се надявам, че Сашо ще се възстанови за следващия ни мач срещу "Балкан“ на 15 януари във Варна“, заяви за "Народно дело“ наставникът на "моряците“ Любо Минчев.
Здравословните проблеми в "Черно море“ не се изчерпват само с травмата на Сашо Янев. "Тихомир Желев и Станислав Цонков пропуснаха два дни от тренировките, тъй като са болни. Днес Тихомир бе на сутрешната тренировка, а Станислав го очаквам следобед. Надявам се да успеят да се възстановят“, заяви Любо Минчев.
Той призна, че на този етап няма яснота дали ще бъде привличан нов баскетболист в тима през трансферния прозорец. "Дори да ни трябва нов играч, нещата не зависят от мен. Трябва да питате президента“, бе краткият коментар на младия специалист.
Неговият отбор гостува на едноименния тим от Ямбол в зала "Диана“ в събота от 17 ч. Срещата е от 13-ия кръг на Националната лига, преди който "Черно море“ е на 5-о място в класирането с 5 победи от 12 срещи, а "Ямбол“ е на предпоследното 7-о място с едва 3 успеха и 9 поражения.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).