Правят верига по дрифт на уникална писта за миниавтомобили

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:59 / 07.01.2011
1181
Мол "Варна тауърс“ организира уникален турнир на дрифт пистата в своя Fun Park. Съоръжението за миниатюрни автомобили с дистанционно управление е единствена в България дрифт писта за радиоуправляеми модели колички. То заема площ от 223 кв.м, а моделите автомобили са копия на истински състезателни коли. Идеята за поредната атракция във "Варна тауърс“ е взаимствана от професионалните дрифт писти за състезания в Италия и Япония. Вече текат записванията за участие в състезанията. Датите, на които ще се проведат туровете на уникалната писта, са 4, 11 и 18 февруари. Първите трима от всяка от сериите ще се включат в големия финал на 25 февруари. Награждаване е предвидено за всеки от туровете, като фаворитите ще бъдат поощрени с предметни награди – фотоапарати, плеъри и други интересни изненади. Победителят от финалния тур ще получи професионална дрифт количка, специално поръчана при японските производители.
Представителите на медиите първи успяха да се включат в надпреварата. Състезанието бе истински оспорвано, но в крайна сметка фоторепортерът на www.ole-bg.com Михаил Дечев най-бързо усвои тънкостите на дрифтирането и се нареди първи във финалното класиране.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).