Васил Фердинандов пропуска пролетния полусезон заради седем пирона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:53 / 11.01.2011
982
Възстановяващият се след хирургическа интервенция Васил Фердинандов няма да играе напролет, съобщи за "Народно дело“ самият той. Причината е, че ще извадят седемте пирона от оперирания му глезен през май. Васко уточни, че може да тича леко, но не и да тренира пълноценно с пирони в крака. "Настоявах да ги махнат през февруари, но лекарят не смята, че е редно. В крайна сметка се съгласих и смятам, че е правилно, защото в последните 3 години ми правиха три операции – на рамото, хернията и глезена, а след едната реших да играя по-бързо и си извадих рамото още 3 пъти“, обясни Фердинандов.
Разбра се още, че бившият халф на "Спартак 1918“ Кирил Вълов е пред трансфер във втородивизионния "Банско“. Той си тръгна от Варна през есента и смяташе да продължи с футбола в турската част на Кипър, но впоследствие е променил решението си.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).